Energie

Historische en actuele Tarieven Data

Energie Tarieven Data

Tarieven| Prijsvergelijkers | cashback data

Wij helpen onze klanten in de energiemarkt scherper te sturen op tarieven. We leveren op dagbasis actuele tarieven van concurrenten, prijsvergelijkers en affiliates. Dit stelt hen in staat de concurrentie te monitoren, analyseren en daardoor zelf met het pricingbeleid proactief te sturen.

Data Analysten, Pricing - en Yield managers gebruiken onze data om op dagbasis de beste beslissingen te nemen. Wat levert een goedkopere positie aan sales op? Zetten we niet te hoog in? Met hoeveel kan de cashback op een specifieke verbruikscombinatie maximaal omlaag zonder sales te verliezen? Op welke dagen verlaagt de concurrent de prijzen? Ontvang een alert als een specifieke concurrent de casback verhoogt... Dit alles is mogelijk door Web Scraping en onze tools.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe webdata en Webscraping-As-A-Service een relatief goedkope en waardevolle aanvulling op je eigen data is! Data is o.a. toegankelijk via CSV, excel, database en API's. Altijd beschikbaar, altijd up-to-date.

Andere klantcases

vastgoed energie Zorg

Contact

Is web scraping van energie data interessant voor jou? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

FetchMore : Creative Data Solutions | Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam

info@fetchmore.nl

020 893 2511

Wil je meer informatie over onze Web Scraping of Smart Bots services? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons je terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Real Time Web Analytics